BMW NineT Forum banner
2,981 - 3,000 of 4,619 Posts
Dodano kanister 3ltr, szczegóły tutaj:

Image
Właściwie tu nie publikuję, chociaż robiłem ostatnią część budowy mojej twardej walizki i robiłem tylny bagażnik na kufer górny z chińskiego, generycznego przedmiotu, który wymagał rozebrania i uczynienia symetrycznym. Właśnie dopasowuję go do systemu Shad…

Kiedy to zrobisz, zobaczysz, że jest kilka części, które musisz wymienić...
Nity do mocowania gumek kołków, Nit do mocowania przełącznika dźwigni hamulca.
Wcześniej to publikowałem, więc możesz łatwo znaleźć więcej szczegółów.
View attachment 162603
Rower wygląda świetnie. Czy mogę zapytać, gdzie zleciłeś ponowne obszycie siedzenia?

Fajnie, ale Chris...
Czego dzisiaj NIE zrobiłeś ze swoim R nineT?
... coroczny serwis 😄
Mój pokazuje nawet 06.06. i 🔧
:cool:
Tak; ten jest nie tak... wymienili akumulator kilka miesięcy temu i chyba serwis też się zresetował.
Następny serwis za jakieś 7 miesięcy.

Tak, to jest dziwne.. wymienili baterię kilka miesięcy temu i myślę, że usługa też została zresetowana.
Następny serwis za jakieś 7 miesięcy.
Coś dziwnego dzieje się również z twoim Garminem. W ogóle tego nie mogę przeczytać. Sugeruję, żebyś poszedł do zasad forum i jeszcze raz przeczytał to o akceptowalnych językach. ;)

Rzucam części do mojego nowego motocykla, zamieniając wydech na Zard i przygotowując go do tylnych podnóżków Sato. Kupiłem go w zeszłym tygodniu, ale miałem mnóstwo „dodatkowych” części, które leżały wokół, gdy budowa aluminiowego motocykla zaczęła się składać.

Następnie daję mojej Pro Race kolejną szansę na moim aluminiowym motocyklu, teraz, gdy złożyłem lepsze tłumiki DB. Zostanie już zastąpiony przez inny, niespotykany Zard 2-2, ale wolałbym móc na nim w międzyczasie jeździć.

Minął już rok, odkąd zamówiłem moje polerowane Kineos do mojego aluminiowego motocykla. Czuję, że nigdy nie dotrą. Już teraz przyglądam się kilku polerowanym Alpinas dla motocykla wyścigowego i zobaczymy, czy będą szybsze.

Te podwójne wydechy Zard przypominają mi o czymś drogim mojemu sercu!
Image

A aluminiowa konstrukcja wygląda świetnie. Dobra robota! Nie mogę się doczekać, aż zobaczę na nim Kineos. Widzę, że lubisz brązowe siedzenia. Czy próbowałeś na nim czarnego siedzenia?

Jeździć dalej!

Zainstalowałem dziś mocowanie płyty wahacza Daedalus! Część jest niesamowita i zaskakująco lekka. Węgiel jest naprawdę fajny matowy i znacznie bardziej subtelny, niż się spodziewałem. Instalacja przebiegła dość sprawnie, chociaż oryginalne śruby mocowania płyty pod ogonem dmoto zainstalowane przez poprzedniego właściciela nie chciały się ruszyć. Zakładam, że to z powodu rozprysku soli z ich posiadania? Kiedy te śruby przestały być problemem, instalacja była dziecinnie prosta. Instrukcje na stronie dmoto są dość proste. Sal również świetnie się spisał, obsługa klienta dmoto jest prawdopodobnie najlepsza, jaką miałem.

Żałuję, że przewód nie mógł być trochę bardziej schowany i planuję sprawdzić, czy mogę go wsunąć w osłonę wokół przewodu hamulcowego na wahaczu. Jestem bardzo zadowolony z produktu i zdecydowanie go polecam. Złożyłem zamówienie na fabryczną śrubę tylnego siedzenia, aby zastąpić moje czarne radełkowane aluminiowe pokrętło (prawdopodobnie niepopularny ruch) i bawię się myślą o usunięciu tych metalowych pętli przymocowanych do ramy, ponieważ nie zamierzam używać bagażu innego niż torba Kriega. Zarówno śruba siedzenia, jak i te pętle są teraz rodzajem zmorą, ponieważ obszar pod ogonem jest tak otwarty i będzie tylko bardziej denerwujący, gdy dostanę tam BM440. 6 tygodni posiadania za nami i o wiele więcej przed nami, ale wciąż jeżdżę z tymczasową tablicą, podczas gdy Floryda sortuje moją metalową.

Na marginesie, jeśli ktoś ma doświadczenie z siedzeniem Wunderlich ze stylizacją garbu, PROSZĘ dać mi znać, co o tym myślicie… Nie mogę przestać myśleć o wyglądzie, ale jestem ciekaw, czy naprawdę jest wart prawie 1000 USD. Zdjęcie od jednego z naszych tajwańskich członków w celach informacyjnych, dzięki Brent. Mój aluminiowy garb nie pasuje dokładnie do zbiornika i mnie to swędzi, a do tego uwielbiam wygląd siedzenia wonderlich - rozważałem zakup corbin gunfighter, ale po przeglądaniu forów stwierdziłem, że po prostu nie wygląda tak samo. Co więcej, obsługa klienta Corbina brzmi tak, jakby najlepiej opisać ją słowami, które usunęłyby mój post.
Image

Image

Image

Image

Attachments

Ups, nie przeczytałem, żeby zachować to dla siebie, dopóki nie ogłoszą tego oficjalnie lol.
W tej chwili nie jestem pewien.
Nasz nowy szeryf @TimC zadba o to, żeby wszystkie polubienia dla powyższego posta zostały ci odebrane! Ha!

2,981 - 3,000 of 4,619 Posts