BMW NineT Forum banner
21 - 29 of 29 Posts
To interesujące, co powiedziałeś o Neotec 2 i Sena, mam oba i nie mam z czym porównywać, ale uznałem, że Sena jest trudny w obsłudze. Czy drugi pasuje do kasków Neotec, a nawet HJC, o których wiesz?
Mam Packtalk bold zamontowany w moim Arai, ale chciałem wypróbować wbudowany system Sena w moim nowym Neotec 2, jeżdżę sam i używam go głównie do wskazówek nawigacyjnych lub sporadycznie radia. Packtalki mają system Mesh, jeśli rozmawiasz ze znajomymi podczas jazdy, co jest lepsze niż Bluetooth w Sena.

Użycie aplikacji Sena do konfiguracji kasku i wyboru stacji radiowych trochę pomogło.

Widziałem film, jak ktoś montuje Packtalk do Neotech 2 i oto jeden, jak jest montowany do HJC RPHA 70

Nowy Packtalk Edge ma być bardzo dobry

Dzięki Tigcraft i Tmation. Dobre info. Byłem zaniepokojony dopasowaniem C5, biorąc pod uwagę, że Schuberth ogranicza się do zaledwie 2 kształtów kasków i stosuje różne grubości wkładek policzkowych. Zdecydowanie przymierzę jeden osobiście przed zakupem online. Tigcraft, szukałem na Championhelmets.com najlepszych cen na C5. Wierzę, że są w Holandii, a strona wydaje się legitna z dobrymi cenami i dogłębnymi recenzjami wideo. Czy ktoś ma doświadczenie z tą firmą i ich metodami wysyłki?
Nie kupiłbym tego kasku online, głównym powodem jest to, że C5 jest dostarczany z około 7 wewnętrznymi elementami wykończeniowymi, które można zmienić, aby uzyskać niestandardowe dopasowanie. W tej cenie możesz równie dobrze mieć niestandardowe dopasowanie, za które płacisz. (różnica między L i XL była ogromna dla mojej głowy)

Jeśli zamierzasz wysyłać, spróbuj również Moto Legends w Wielkiej Brytanii, tyłek naprawdę wypadł z funta z powodu najnowszego budżetu rządowego, więc możesz dostać okazję

Mam Packtalk bold zamontowany w moim Arai, ale chciałem wypróbować wbudowany system Sena w moim nowym Neotec 2, jeżdżę sam i używam go głównie do wskazówek nawigacyjnych lub sporadycznie radia. Packtalki mają system Mesh, jeśli rozmawiasz ze znajomymi podczas jazdy, co jest lepsze niż Bluetooth w Sena.

Stwierdziłem, że użycie aplikacji Sena do konfiguracji kasku i wyboru stacji radiowych trochę pomogło.

Widziałem film, jak ktoś montuje Packtalk do Neotech 2, a tutaj jest film, jak jest on montowany do HJC RPHA 70

Nowy Packtalk Edge ma być bardzo dobry

Co dziwne, kask HJC, który ostatnio dostałem, to faktycznie carbon rpha70!!

Dzięki Tigcraft i Tmation. Dobre info. Martwiłem się o dopasowanie C5, biorąc pod uwagę, że Schuberth ogranicza się do zaledwie 2 kształtów kasków i stosuje różne grubości wkładek policzkowych. Na pewno przymierzę jeden osobiście przed zakupem online. Tigcraft, szukałem na Championhelmets.com najlepszych cen na C5. Wierzę, że są w Holandii, a strona wydaje się legitna z dobrymi cenami i dogłębnymi recenzjami wideo. Czy ktoś ma doświadczenie z tą firmą i ich metodami wysyłki?
Rozważam również zakup C5 od Championhelmets z ich świetnymi cenami. Daj mi znać swoje doświadczenia.

Niedawno dokonałem zakupu w champion helmets. Dostawa była szybka, a opakowanie solidne. Nie widzę powodu, aby wahać się przed zakupem u nich.

Oto kilka przemyśleń... Chciałbym, żebyś sprawdził mały, bardzo niestandardowy sklep o nazwie Quin. Są tutaj w Dallas. Wyszukaj w Google „Quin Helmets” i poczytaj o nich trochę... To kaski z pełną oceną F1. Rzeczy takie jak tkany Kevlar i pełna skorupa z włókna węglowego. Wiele funkcji. Mój rozmiar kapelusza to 7 3/4” i jest dopasowany, nie mogłem znaleźć wygodnego pełnego kasku, wszystko za ciasne. Quin na ratunek. Jeden wieloletni jeździec do innych... sprawdź je tylko po to, aby być lepiej poinformowanym, jeśli nic innego. Najlepsza jakość tutaj i szukałem... 5 gwiazdek ……………….. Bitz

Oto kilka przemyśleń... Chciałbym, żebyś sprawdził mały, bardzo niestandardowy sklep o nazwie Quin. Są tutaj w Dallas. Wyszukaj w Google "Quin Helmets", poczytaj o nich trochę... To kaski z pełną oceną F1. Rzeczy takie jak tkany Kevlar i skorupa z włókna węglowego. Wiele funkcji. Mój rozmiar kapelusza to 7 3/4" i to jest ciasne, nie mogłem znaleźć wygodnego pełnego kasku, wszystko za ciasne. Quin na ratunek. Jeden wieloletni jeździec do innych... sprawdźcie je, żeby być lepiej poinformowanym, jeśli nic innego. Najlepsza jakość tutaj i szukałem.... 5 gwiazdek ............... Bitz
Przetestowałem kask Quin ze względu na Twoją opinię Bitz, ale przykro mi powiedzieć, że wydał mi się naprawdę tandetny. Mogłem tylko chodzić z nim po domu i bawić się Bluetooth, ale wszystkie elementy sterujące i materiały wydały mi się zbyt tanie. Kiedy odesłałem go z powrotem w celu uzyskania zwrotu pieniędzy, odzyskanie pieniędzy zajęło wiele tygodni, z prawdopodobnie około 6 pytaniami e-mailowymi o status. Wcale nie byłem z nich zadowolony i nie poleciłbym ich. Uwielbiam wypróbowywać małe sklepy, stąd skorzystałem z Twojej rekomendacji. Tylko moje doświadczenie i moje 2 centy...

Próbowałem kasku Quin ze względu na twoją opinię Bitz, ale z przykrością muszę powiedzieć, że wydał mi się naprawdę tandetny. Mogłem tylko chodzić z nim po domu i bawić się Bluetooth, ale wszystkie elementy sterujące i materiały wydały mi się zbyt tanie. Kiedy odesłałem go z powrotem w celu uzyskania zwrotu pieniędzy, odzyskanie pieniędzy zajęło wiele tygodni, prawdopodobnie z około 6 pytaniami e-mailowymi o status. W ogóle nie byłem z nich zadowolony i nie poleciłbym ich. Uwielbiam wypróbowywać małe sklepy, stąd też skorzystałem z twojej rekomendacji. Tylko moje doświadczenie i moje 2 centy...
Człowieku, bardzo mi przykro to słyszeć. Robią wiele różnych rzeczy i wybrałem najwyższą półkę. Nie badałem ich niższej półki, jeśli to był obszar, w który kupiłeś. Brałem udział w ich wycieczce po sklepie i było to po prostu niesamowite. Jestem właściwie dość oszczędny w większości rzeczy dla mojego roweru, ale jeśli chodzi o kaski (lubię moją głowę), buty i opony, kupuję tylko to, co najlepsze, co mogę dostać w swoje ręce. Kiedy poszedłem na zakupy kasków, najpierw poszedłem do moich kumpli z wyścigów w stylu F1 i wciąż słyszałem to imię Quin, więc poszedłem zbadać... po ponad dwóch miesiącach szukania w każdym sklepie, jaki mogłem znaleźć, zdałem sobie sprawę, że ich główne biura były tu, w Dallas, więc poszedłem osobiście. Byli o głowę i ramiona lepsi od reszty... przynajmniej w zakresie $, którego szukałem... Mam grubą głowę i nigdy nie znajduję kasków, które by mi pasowały... do tego czasu! Wydałem tysiąc na wszystkie gwizdki i dzwonki do mojego kasku... i jestem bardzo zadowolony z efektów... Niedawno pomalowałem swój, aby pasował do nowego wyglądu Blitza... Bardzo mi przykro słyszeć o twoim złym doświadczeniu... W ogóle się tego nie spodziewałem... ............... Blitz

Image

Nigdy nie miałem Neoteca, ale miałem Arias Shoeis Schuberths.
Image
Ja i kolega kupiliśmy C5 z komunikacją na naszą ostatnią podróż do Monako i obaj uważamy, że to najlepsze kaski, jakie kiedykolwiek mieliśmy. Testuj i wypróbuj przed zakupem, zawsze dobry pomysł.

21 - 29 of 29 Posts